Yritys

Kirte Oy on Turun alueella pitkään toiminut rakentamisen ammattilainen.

 
 
 
 
 
Kirte Oy on Turun alueella pitkään toiminut rakentamisen ammattilainen.  Pienen perheyrityksen dynaamisuus näkyy tekemisen tehokkuudessa ja asiakas läheisessä palvelussa. Erittäin korkea asiakastyytyväisyys on meidän toimintafilosofiamme perusarvo.
 
 
 
 
 
Yrityksemme koko näkyy myös erittäin korkeassa kustannustehokkuudessa. Voit todeta tämän itsekin vertaillessasi markkinoilla olevaa hinnoittelua. Yrityksemme organisaatioon ei mahdu piilokuluja joita asiakkaamme joutuisivat maksamaan. Jokainen työtunti käytetään uuden laatukotisi rakentamiseksi
 
 
 
 
 
Rakentamisessa prosessimme perustuvat rakenteellisesti luotettaviin pohjolan oloissa toimiviin ratkaisuihin. Talojemme elinkaari on erittäin pitkäaikainen. Jos elämäntilanteesi joskus muuttuu ja joudut luopumaan Kirte-kodistasi voit olla varma että sijoituksesi on ollut turvallinen valinta.
 
 
 
 
 
Meille egologinen ympäristön huomioiva rakentaminen on tärkeä toimintaperiaate kaikissa kohteissamme. Uusimpien energiaratkaisujen hyödyntäminen on jokaisessa Kirte-kodissa huomioitu aina mahdollisimman tehokkaasti.
bursa escort